Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi
Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi

Bosch SMS4IMI60T Bulaşık Makinesi

Fiyat : ₺26.664,33(KDV Dahil)

  • Wi-Fi

  • Enerji verimlilik sınıfı¹: E

  • HomeConnect

SMS4IMI60T
Siparişiniz servis tarafından kurulum yapılmak sureti ile teslim edilir ,merkeze uzak il, ilçe, belde, köy yerleşim yerlerinde teslim süresi uzayabilir ve ekstra kargo ücreti oluşabilir
  • Rackmatic: yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepet.

  • Hassas bardak koruma sistemi, bardak ve cam eşyalarınızın parlaklığını defalarca yıkamadan sonra bile korur.

  • Silence on Demand (Sessiz Çalışma):  Home Connect uygulaması üzerinden etkinleştirmeyle 30 dakikaya kadar daha sessiz çalışma özelliği.

  • EasyStart: Bulaşıklarınız için en doğru program önerisine göre yıkamayı başlatabilirsiniz.

  • AquaStop: Su hasarlarına karşı çoklu koruma sağlar.

 

Artık bulaşık makineniz yüksek düzeyde esneklik sunuyor.

 

SMS4IMI60T

Bazen esnek olmayan yapısından dolayı bulaşık makinenize istediğiniz her şeyi koyamazsınız. VarioDrawer, bu sorunu çözen ActiveWater™ bulaşık makinesinin de üstünde ekstra bir seviyededir. Çatal bıçak takımı ve kepçe ile çırpma teli gibi daha küçük mutfak eşyaları için ideal bir yerdir ve espresso bardaklarına bile uyabilir. Bu, bulaşık makinenizi yerleştirirken daha fazla esneklik sağlar ve alt sepete daha fazla yer bırakır. Çatal bıçak sepeti, 60 cm'lik bulaşık makinelerinde 14'e kadar yer ayarı ve 45 cm'lik bulaşık makinelerinde on adet yer ayarına yönelik kapasite yaratmak için VarioDrawer ile değiştirilebilir. Sonuç olarak, bulaşık makineniz daha esnek ve rahat bir yükleme yapmanızı sağlar.

 

 

Otomatik Programlar: Tahmin sürecini temizleme işinin dışında bırakın.

 

 

 

Farklı yıkama yükleri farklı yıkama ayarları gerektirir. Yanlış programın seçilmesi sadece zamanı değil, aynı zamanda su ve enerjiyi de israf etmenize neden olur. Bosch Otomatik programlar, kirlilik seviyesine ve yük hacmine uyacak şekilde yıkama esnasında su sıcaklığını ve durulama süresini otomatik olarak ayarlar. Bu, Otomatik programlar ile, mükemmel sonuçlar için yalnızca gereken miktarda suyu kullanmanız anlamına gelir. Tek bir tuşla her yük için doğru yıkama elde edin.

 

 

 

İstenen başlatma zamanını kolayca seçebilirsiniz.

 

 

 

Zaman erteleme fonksiyonu sayesinde, istenen başlatma zamanı için programı önceden seçebilirsiniz. Bu, ürününüzü günün herhangi bir saatinde, iş saatleri içinde veya geceleri rahatça kullanabilmenizi sağlar.

 

Buzdolabınızın dış yüzeyine kaplanan özel bir film tabakası sayesinde çelik dış yüzey üzerinde parmak izi kalmaz ve leke oluşmaz. Üstelik çizilmelere karşı daha dayanıklııkdır.

 

 

 

EasyStart ile bulaşıklarınız için en doğru program önerisine göre yıkamayı başlatabilirsiniz.

 

 

 

EasyStart her yıkamada mobil cihazınızdan doğru programı seçmenize yardımcı olarak, her zaman mükemmel temizleme sonuçlarına ulaşmanızı sağlar. Yapmanız gereken tek şey Home Connect uygulamasından bulaşıkların kirlilik derecesini,türünü ve miktarını seçmektir.

 

 

 

Rackmatic: Yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepet

 

SMS4IMI60T

Rackmatic teknolojisi sayesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliğini, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlayabilirsiniz. Böylece alt sepete büyük tabak ve tencereleri veya üst sepete uzun kadehleri kolayca yerleştirmiş olursunuz. Bosch bulaşık makinelerinde Rackmatic sayesinde her zaman, büyük tencerelere veya uzun kadehlere yer var.

 

 

Cam kaplarınızın daha uzun süre parlak kalmasını sağlayın.

 

 

 

Kullandığınız su türünün, cam eşyalarınız ve hassas seramikleriniz üzerinde büyük bir etkisi olduğunu bilmek sizi şaşırtabilir. Yumuşak su camdaki korozyona neden olduğundan, Cam Koruma Teknolojisine sahip Bosch bulaşık makineleri, değerli camların ve narin Çin porselenlerinin her zaman özel ilgiyle yıkanmasını sağlamak için sertlik derecesini sürekli olarak düzenler. Parmağınızı bile oynatmadan hassas yemek takımlarınız için uygun bakım.

 

 

 

Ekstra hijyen fonksiyonuyla temizlikte en yüksek standart

 

 

 

Ekstra hijyen fonksiyonu, hijyen konusunda hassas olanlar ve çocuklu aileler için idealdir. Ekstra hijyen fonksiyonunda yıkama süresince bulaşıklar, daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutulur. Böylece bulaşıklarda üst düzey temizlik sağlanmış olur. Normal yıkama programlarıyla birlikte etkinleştirilen özellik,  durulama sıcaklığını 10 dakikalığına 70°C'ye kadar yükseltir ve hijyenik sonuçlar sunar.

 

 

 

Hassas Bardak Koruma Sistemi

 

 

 

Hassas bardak koruma sistemi, bardak ve cam eşyalarınızın parlaklığını defalarca yıkamadan sonra bile korur. Özel bir kapakçık, otomatik olarak su sertliğini optimum düzeyde dengeleyerek sabit bir seviyede tutar.

 

 

 

Daha önce hiç duymadığınız şekilde bulaşık yıkama.

 

 

 

Evin temiz tutulması zor olabilir. Evin sessiz tutulması bazen imkansız gelebilir. EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlanır. EcoSilence Drive, sürtünme sesini minimuma indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatılmıştır ve daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma sağlar. Artık temiz olduğu kadar sessiz de olan evinizin tadını çıkarabilirsiniz.

 

 

 

10 yıl paslanmazlık garantisi

 

 

 

Bosch, özel yüzey kaplamaları ve bulaşık makinelerinin içinde kullanılan çelik ile diğer malzemeler için ek teknolojiler geliştirerek, tüm bulaşık makinelerinin iç gövde paslanmazlık süresini 10 yıla çıkarmayı başardı. Artık tüm Bosch bulaşık makinelerinde, içten dışa doğru gerçekleşen paslanmalara karşı 10 yıllık garanti, standart.

 

 

 

Her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlanır.

 

SMS4IMI60T

Akıllı Dozaj Asistanı sistemi sayesinde her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlanır. Tablet deterjan, yıkama sürecinin en uygun anında özel tasarlanmış sepetin içine otomatik olarak düşer ve bu sepette yıkama esnasında kontrollü olarak çözülür. Bu şekilde her yıkamada en mükemmel sonuç elde edilir.

 

 

Bir damlayı bile boşa harcamayan mükemmel temizleyici.

 

SMS4IMI60T

Yıkama yüklerinin hepsi aynı değildir. Her döngü aynı miktarda suyu neden otomatik olarak kullansın ki? Yük sensörü özelliği yük ağırlığını ve su seviyesini tespit etmek için hız sensörü kullanır, böylece sadece gerekli miktarda su kullanılır. Örneğin, daha küçük yükler durulama için daha az su gerektirir, bunlara daha az su ilave edilirken, tam yüklere optimum durulama için daha fazla su verilir. Su ve elektrik tasarrufu yaparken mükemmel sonuçlar veren bir özellik mi? İşte bu zekice.

 

 

Silence on Demand: İhtiyacınız olduğunda ekstra sessiz çalışma özelliği.

 

 

 

Bazen işlerinize odaklanabilmek için evde ekstra sessiz  bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz. Silence on Demand (Sessiz Çalışma) fonksiyonu Home Connect uygulaması üzerinden etkinleştirilerek gerektiğinde makinenizin sesini azaltır. Bulaşık makineniz, fonksiyon etkinleştirildiği andan itibaren 30 dakikaya kadar çıkardığı sesi minimuma indirir. Üstelik bunu yıkama devam ederken gerçekleştirir, program duraksamaz. Sessiz çalışma özelliği ile önemli işlerinize odaklanmak için gereken ortamı kolaylıkla yaratabilirsiniz.

 

 

Su hasarına karşı kendisini koruyan bulaşık makinesi.

SMS4IMI60T

AquaStop su emniyet sistemi, makinenizi her türlü su arızasına karşı korur.Hatta cihazınız kapalı konumdayken veya elektrikler kesildiğinde bile bu emniyet sistemi devrededir.

 

Daha az su, daha az enerji, daha çok performans.

 

SMS4IMI60T

ActiveWater™: Çevreci otomatik su tasarruf sistemi ile maksimum verimlilik! Hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu artırır ve mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar.

 

 

Home Connect ile gelen kolaylık

 

 

 

Evde kaç adet bulaşık makinesi tableti olduğunu bilmiyor musunuz; endişelenmeyin, Home Connect ile birlikte gelen tablet sayacı özelliği son 5 adet tablet kaldığında sizi uyarır. Böylece evdeki tabletiniz bitmeden yenisini almış olursunuz.

 

 

 

  • Eko 50°C programı sayesinde minimum su ve elektrik tüketimi ile mükemmel temizlik ve kuru bulaşıklar.

  • Eko 50°C programında enerji tüketimi: 1.03 kWh

  • Eko 50 programında su tüketimi: 9.5 l

  • Kapasite: 13 kişilik

  • Eko 50 program süresi: 250 dakika

  • Ses seviyesi: 50 dB(A) re 1 pW

  • Ses seviyesi (Sessiz programda): yok(A) re 1 pW

  • 6 program: Eko 50 °C, Auto 45-65 °C, Yoğun 70 °C, Hızlı 65 °C, Hızlı 45 °C, Ön yıkama (MyFavourite)

  • Özel program: MyFavourite

  • 5 Opsiyon: Home Connect, Yarım Yük, Ekstra Hijyen, VarioSpeed, Machine Care (Makine Bakımı)

  • Silence on demand (uygulama üzerinden)

  • AquaSensor, Yük sensörü

  • DosageAssist (Akıllı dozaj yardımcısı)

  • Eco Silence BLDC Motor teknolojisi

  • Deterjan otomatiği (Auto3in1)

  • Kazan malzemesi: Paslanmaz Çelik

  • Sepet Tipi: VarioFlex sepetler

  • Üst Sepet Yükseklik Ayarı

  • Rack Stopper: Alt sepetin raydan çıkmasını önler.

  • Üst sepette 2 sıra katlanır tel

  • Üst sepette 2 adet fincan rafı

  • Ekran dili: Program açıklamalı panel

  • Başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat

  • AquaStop

  • Ürün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm

  • Brüt ağırlık: 52.6 kg

¹Enerji verimliliği sınıfları ölçeği (A'dan G'ye)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR