Siemens SN213W01BT Bulaşık Makinesi
Siemens SN213W01BT Bulaşık Makinesi

Siemens SN213W01BT Bulaşık Makinesi

Fiyat : ₺20.015,04(KDV Dahil)

  • Program Sayısı: 3

  • Yıkama Kapasitesi: 12 Kişilik

  • Enerji Sınıfı: A+

SN213W01BT
Siparişiniz servis tarafından kurulum yapılmak sureti ile teslim edilir ,merkeze uzak il, ilçe, belde, köy yerleşim yerlerinde teslim süresi uzayabilir ve ekstra kargo ücreti oluşabilir

 

A+ 3 programlı bulaşık makinesi, üst düzey teknolojik özellikleri ve gelişmiş yıkama opsiyonları ile günlük hayata konfor katıyor. Elde yıkamaya kıyasla kısa sürede ultra hijyenik sonuçlar sunan bulaşık makinesi; aynı zamanda sudan ve enerjiden tasarruf edilmesine yardımcı oluyor. Gelişmiş özellikleri ve ergonomik tasarımı ile model, gereksinimleri karşılamayı başarıyor. İleri teknolojiler ile desteklenen özelliklerinin yanı sıra XXL büyüklükteki sepet tasarımı sayesinde de bulaşık makinesi, kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor.

Siemens Bulaşık Makinesi ile Yüksek Konfor ve Hijyen

  • Siemens bulaşık makinesi, 12 kişilik yemek takımını aynı anda yerleştirmeyi mümkün kılan yükleme kapasitesi ile bir kerede çok sayıda bulaşığı yıkayabiliyor.

  • A+ enerji verim sınıfı ile cihaz, daha az enerji sarf ederek enerji tasarrufu yapmaya yardımcı oluyor.

  • Bulaşık makinesinde yer alan XXL genişliğindeki esnek Vario sepetler sayesinde farklı boyutlara sahip bulaşıklara uygun alanlar oluşturmak kolay bir hale geliyor.

  • Kolaylıkla hareket edebilen ve yüksekliği ayarlanabilen üst sepet, büyük boyutlardaki bulaşıklar için daha fazla yer sunuyor.

  • "Hızlı 65 °C", "Eko 50 °C" ve "Yoğun 70 °C" olmak üzere makinede bulunan 3 farklı yıkama programı seçeneği, bulaşıkların ideal şartlar altında ve hijyenik şekilde temizlenmesini sağlıyor.

  • Özel olarak geliştirilen glassCare teknolojisine sahip olan model, cam, porselen ve seramik gibi narin eşyaların özenli şekilde yıkanmasını mümkün hale getiriyor.

Yüksek Verimlilik Sunan Teknik Özellikler

 

  • Ürün Boyutları: 85 cm x 60 cm x 60 cm

  • Yıllık Enerji Tüketimi (kWh): 280 kWh

  • Su Tüketimi (lt/program): 14 lt

  • Ses Seviyesi (dB): 52

Siemens bulaşık makinesi, ergonomik tasarımının beraberinde özel teknolojileri ile de ön plana çıkmayı başarıyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı iQdrive motor; performansını koruyarak sessiz bir yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Başarılı yıkama sonuçlarının elde edilmesine yardımcı olan dosageAssist teknolojisi, su jeti ile tablet deterjanın tamamen ve hızlı şekilde çözünmesini sağlayarak makineye eşit şekilde yayılmasını sağlıyor. Yıkama işlemi esnasında tercih edilen deterjan tipini algılayan Auto3in1 deterjan otomatiği, bulaşıklardan deterjan ve yemek kalıntılarını tamamen gideriyor. Bulaşık makinesine dizilen bulaşıkların miktarını tespit eden yük sensörü, bulaşıklar için en uygun olan su miktarını otomatik olarak ayarlayarak sudan tasarruf da sağlıyor.

Konfor Kullanım Sağlayan Bulaşık Makinesi

Yeni nesil teknolojilere ve fonksiyonlara sahip Siemens SN213W00BT A+ 3 programlı bulaşık makinesi, sade ve kompakt tasarım detayları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Siemens 3 programlı bulaşık makinesi, konforlu ve kolay bir kullanım sunan ergonomik tasarım özellikleri ve gelişmiş yıkama fonksiyonları ile bir yandan günlük hayatı kolaylaştırıken diğer yandan da su ve enerji tasarrufu sağlıyor. Bulaşık makinesi; gümüş renkli esnek sepetleri, özel mekanizmaya sahip üst sepeti, hareketli çatal-bıçak bölmesi, LED göstergeli ekranı ile oldukça kolay, pratik ve konforlu bir kullanıma imkan veriyor. Sade ve kompakt tasarım ile ön plana çıkan cihaz ile ilgili daha detaylı bilgilere makinenin kullanma kılavuzundan kolaylıkla ulaşılabiliyor. Etkili hijyen sonuçlarına imza atan Siemens bulaşık makinesi ile zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Yenilikçi Teknoloji Markası

Ernst Werner von Siemens ve Johann Georg Halske tarafından 1847 senesinde Almanya'nın Berlin şehrinde faaliyetlerine başlayan Siemens, gündelik hayata konfor katmak için tasarladığı yüksek teknolojiye sahip ürünleri sayesinde kullanıcıların gereksinimlerine yanıt veriyor. Dünya çapında en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Siemens, yenilikçi ürünleri ile milyonlarca insanı tanıştırmaya devam ediyor.

 

 

 

 

Siemens SN213W00BT A+ 3 Program 55 Dk Kısa Yıkama Prg Beyaz Bulaşık Makinesi Siemens Türkiye Garantili 3+4 Yıl Garanti Kolay hareket edebilen üst sepet sayesinde bulaşıklarınız için daha fazla yer.Su taşma emniyet sistemi ile su arızalarına karşı koruma.Bardak koruma sistemi sayesinde hassas bardak ve cam eşyalarınız için üstün koruma.Aşınmaz iQdrive motor sayesinde verimli, sessiz ve uzun ömürlü çalışma.Makinenizin iç gövdesi için 10 yıl paslanmazlık garantisi.Performans ve Tüketim Değerleri Kapasite: 12 kişilik Enerji performansı: A+Yıkama performansı: AKurutma performansı: AEko 50°C programında: enerji tüketimi 1.02 kWhEko 50 programında su tüketimi: 14 lEko 50 program süresi: 210 dakika Ses seviyesi:52 dB(A) re 1 pW Program/Opsiyonlar 3 Programlı:Yoğun 70 °C,Eko,Hızlı 65 °C1 Opsiyon: Yarım Yük3 ayrı yıkama sıcaklık derecesi Yıkama Teknolojisi ve Sensörler jetMatic hidrolik sistemdosage AssistYük sensörüDeterjan otomatiği (auto3in1)Performans Yenileme elektroniği Yikama & Kurutma LEDleriLED ışıklar Eksik tuz göstergesiLED'li parlatıcı göstergesiiQdrive BLDC Motor teknolojisiKazan malzemesi:Paslanmaz Çelik / PolinoxGömülebilir düğmeSepetler Sepet Tipi: Vario sepetlerGümüş renkli XXL sepetlerrackMatic - yüksekliği ayarlanabilir üst sepetKatlanır raf, alt sepette: 2Alt sepette çatal-bıçak sepetiÜst sepette yüksekliği ayarlanabilir fincan raflarıDiğer Bilgiler Su baskınlarına karşı çoklu su koruma sistemiMaksimum giriş suyu derecesi: 25 °CservoKilitBardak koruma teknolojisiÜrün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR