Silverline 5343.6.110.02 Cs5343W01 Ocak
Silverline 5343.6.110.02 Cs5343W01 Ocak

Silverline CS5343W01 Ocak

Fiyat : ₺7.825,87(KDV Dahil)

Mükemmel Performans

Sıradan ocaklara kıyasla kullanıcısına her zaman en iyiyi sunmayı ideallemiş olan marka, her anlamda sizlerin en başarılı ürün kullanım keyfi yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Sahip olduğu mükemmel performansı ile kullanıcılarının en yüksek tatminle yemeklerini pişirmelerini sağlar.

5343.6.110.02
Siparişiniz Servis Tarafından Kurulum yapılmak sureti ile teslim edilir Yerleşim yeri az il ilçe Belde Köy lokasyonlarında Teslim süresi uzayabilir

Çoklu Kullanım Stili

Aynı anda birden fazla pişirme işleminin gerçekleştirilmesine imkan tanıyan ürün, her anlamda kusursuz bir teknik donanıma sahiptir. Üretiminde yer alan akıllı yapısı sayesinde farklı fonksiyonlarda farklı pişirme derecelerini müşterisine sunar. Bu anlamda alanının lider ocaklarından birisi olarak bilinir.


Ergonomik Tasarım

Alansal açıdan ciddi anlamda sorun yaşayan kişiler için tasarlanmış olan ürün, her bakımdan kullanıcısının rahatını düşünen bir yapıya sahiptir. Bu bağlamda geliştirilen ergonomik tasarımı ile alanda tasarruf sağlar.


Yüksek Verim

Sahip olduğu başarılı donanımları sayesinde hem tüm kontrolün kullanıcıda olmasını sağlar hem de oldukça verimli bir çalışma olanağı yaratır.


Şık Tasarım

Modern dokunuşları mutfaklarında hissetmek isteyen kişiler için tasarlanmış olan bu ürün tam anlamıyla mutfağınızda farklı bir hava yaratacak bir dizayna sahiptir. Bu sayede sizler de minik dokunuşlarla mutfağınızı ankastre düzeyinde bir seviyeye çıkarabilirsiniz.


Güvenli Kullanım Sistemi

Her açıdan kullanıcılarını düşünen bir sisteme sahip olması ile bilinen bu ürün, sahip olduğu gaz emniyetli sistemi sayesinde sizlerin olası kazalar yaşamanızı engelleyerek üstün bir çalışma performansı sunar.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR