Vestel PUZZLE FD65001 EX VAKUM Buzdolabı
Vestel PUZZLE FD65001 EX VAKUM Buzdolabı
Vestel PUZZLE FD65001 EX VAKUM Buzdolabı
Vestel PUZZLE FD65001 EX VAKUM Buzdolabı

Vestel PUZZLE FD65001 EX VAKUM Buzdolabı

Fiyat : ₺68.404,74(KDV Dahil)

  • Vakum Teknolojisi
  • Multizone Teknolojisi
  • Taze Hava Teknolojisi
  • 0°C Bölmesi

PUZZLE FD65001 EX
301 lt - 400 lt
Siparişiniz servis tarafından kurulum yapılmak sureti ile teslim edilir ,merkeze uzak il, ilçe, belde, köy yerleşim yerlerinde teslim süresi uzayabilir ve ekstra kargo ücreti oluşabilir

 

 

Vakum Teknolojisi

 

Ambalajı açıldıktan sonra tek seferde tüketimeyen gıdaların raf ömürleri azalmaya başlar. Buzdolabı kapağında bulunan Vakum Teknolojisi ile gıdalarınızın bulunduğu vakum poşetlerinin havasını alarak, gıdaların hava ile temasını engelleyebilir, yiyeceklerinizin tazeliğini ve raf ömrünü uzatabilirsiniz. Aynı zamanda poşetlerin içerisindeki havanın alınmasıyla birlikte atıl hacimler uzaklaştırılarak, gıdalarınızı saklamak için daha küçük alanlara ihtiyaç duyarsınız.

 

 

 

 

Sesli Kapı Açık Alarmı

 

Akşam için çok özel misafirleriniz geliyor ve sizin oldukça geniş bir menü hazırlamanız şart! Hazırlayacağınız yemekler içinse çoktan alışverişe çıkıldı. Derken; saat epeyce ilerledi ve artık yemekleri hazırlamaya başlamanız gerekiyor. Fakat o da ne? Uzun saatler boyunca siz yemeğinizi hazırlarken birden dolabınızın açık kaldığını fark ettiniz. Ancak ne zamandır açık olduğunu bilmediğinizden epeyce elektrik harcamış olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bu hikaye size de bir yerlerden tanıdık geldi mi? Vestel’in akıllı buzdolapları sayesinde artık açık kalan kapaklardan kurtulmanız mümkün. “Kapı Açık Alarm Fonksiyonu” ile buzdolabınızın kapağı 2 dakikadan fazla açık kaldığında alarm devreye girer ve böylece uyarılırsınız.

 

 

 

 

Ekran Koruma Modu

 

Enerji tasarrufu denilince genelde herkesin aklına yalnızca daha az enerji ile çalışan ana güç motorları gelir. Ancak Vestel buzdolapları ile enerji tasarrufu yalnızca ürünün güç motorlarında saklı değildir. Çünkü tasarrufu, dilediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! Enerji tasarrufu adına tasarlanan “Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın elektronik kontrol paneli üzerinden aktifleştirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” sayesinde buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda görünecektir. Kapağı açtığınızda ise seçili olan tüm ayarlarınız, ekranda belirecektir. İlgili özellik; gövde içi veya gövde dışı elektronik kontrol paneli olan buzdolaplarında bulunmaktadır.

 

 

 

 

Çocuk Kilidi Modu

 

Ürettiği teknolojilerin yanı sıra güvenliğinizi de düşünen Vestel, çocukların beyaz eşya ile olan temaslarını, tehlikeli olması sebebi ile en aza indirmek için çalışıyor. Çocukların en sık temasta bulundukları eşyalardan biri olan buzdolapları için de “Çocuk Kilidi” modunu tasarlayan Vestel, her şeyden önce onların güvenliğini düşünüyor. Siz de Vestel buzdolaplarında yer alan bu modu kolaylıkla aktifleştirerek, çocuklarınızın düğmeler ile oynamalarını önleyebilirsiniz. Ayrıca bu mod sayesinde hali hazırda seçmiş olduğunuz ayarlamaların da değiştirilmesine engel olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman kaldırabileceğiniz bu mod ile hem siz hem de çocuklarınızın güvenliği sağlanmış olur.

 

 

 

Multizone Teknolojisi

 

Sadeleşme ve işlevselliğin bir arada olduğu tüketim malları, günümüzün en revaçta olan ürünlerini oluşturuyor. Hatta sadece belli başlı değil, hemen her üründe aynı beklenti söz konusu. Peki ya aynı işlev, her gıda için farklı koruma koşulu gerekmesine rağmen bir buzdolabından da beklenebilir mi? Vestel’in multizone bölmeli (çok işlevli bölme) buzdolapları ile evet! Çift multizone özelliklerine sahip olması bakımından dünyada ilk ve tek olan Vestel Puzzle buzdolapları, çok işlevli akıllı bölmeleri sayesinde 14 farklı şekilde kullanılabiliyor. (Maya Teknolojisi bulunan ürünlerimizde, Mayalama fonksiyonu da dahil edildiği zaman kombinasyon sayısı 19 olmaktadır.) Multizone bölmeler, ihtiyaç durumunda dondurucu ya da soğutucu olmak üzere iki farklı şekilde ayarlanabiliyor. Kullanılmadığı zaman kapatılarak enerji tasarrufu sağlaması sayesinde ise hem gıdalarınıza hem de cebinize dost oluyor.

 

 

Otomatik Sıcaklık Kontrolü

 

Buzdolabınızı belirli soğukluk seviyesine getirmenin çoğu zaman yeterli olduğunu düşünseniz de bu durum sanıldığı kadar basit değil. Buzdolabınızın içerisindeki sıcaklığın sürekli değişken olması, bazı yiyeceklerinizin daha hızlı bozulmasına ve lezzet kaybına yol açabiliyor. Üstelik kompresörlerin sürekli çalışır halde olması fazla enerji sarfına neden olduğundan, bu soruna fatura maliyeti de dahil oluyor. Vestel buzdolabınızın otomatik sıcaklık kontrolü sayesinde; iç ortam sıcaklıklarını anlık olarak ölçerek iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklığı kendi kendine ayarlayabilecek, böylece yiyecekleriniz daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde korunurken, enerjiden tasarruf etmek de mümkün hale gelecektir.

 

 

 

 

Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler

 

“Mutfakta temizliği zorlaştıran en zor şey nedir?” sorusunu yöneltsek, şüphesiz ki pek çoğunuz, buzdolabının arkasını temizlemek cevabını verirdi. Ancak bu en büyük zorluk olarak kabul edilen şey, Vestel akıllı buzdolaplarının kullanışlı fonksiyonları ile artık geçmişte kalıyor! Yeni nesil Vestel buzdolaplarının altında yer alan “Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler” sayesinde, temizlik esnasında buzdolabınızı dilediğiniz gibi hareket ettirebilir, dip köşe mutfak temizliğinin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik yalnızca temizlikte değil, mutfak dizaynınızı değiştirmek istediğiniz her an, tekerlekler imdadınıza koşacak. Yerli üretimin gururu Vestel ile hayatınızı kolaylaştıran çözümler için siz de hemen bir Vestel buzdolabı edinin, farkı görün!

 

 

 

 

Vita Depo

 

Sebzelerinizin ömrü daha uzun olsun ister miydiniz? Vestel buzdolapları ile bu mümkün! Yalnızca sıradan bir buzdolabı değil, aynı zamanda sağlığınızı düşünen teknolojiler de tasarlayan Vestel, Vita Depo özelliği ile nemini ve vitaminini koruyan sebzelere sahip olmanızı sağlıyor. Nem kontrolü sağlayan Vita Depo özelliği sayesinde, sebzeliklerinizin üzerinde yer alan açılıp kapanabilen klapeler ile sebzelerinizin nem kontrolünü kendiniz ayarlayabilirsiniz. Üstelik, yüksek nem seviyesi ile yiyeceklerinizin ömrünü uzatabilirsiniz de. Sebzelik bölmelerinin her ikisinde de bulunan bu klapeler, daha uzun süre tazeliğini ve canlılığını koruyan, vitamin değerlerinden ise hiçbir şey kaybetmemiş sebzelere kavuşmanızı sağlıyor.

 

 

 

 

Çok Yönlü Soğutma Sistemi

 

 

Mutfak alışverişine henüz çıktınız ve damak zevkinize hitap eden bir dolu yiyecekle eve döndünüz. Peki, buzdolabına yerleştirirken hangi yiyeceklerden vazgeçebilirsiniz? Böyle bir durum elbette söz konusu olamaz değil mi? Ancak mevcut buzdolabınız, sadece tek bir noktadan hava üflemesi nedeniyle özellikle de tüm raflar dolu olduğunda soğukluğu her bölgeye eşit dağıtamıyor olabilir. Bu durumda ise belli raflarda yer alan yiyecekler korunurken diğer raflardakiler anında bozulmaya başlar. Vestel buzdolaplarında yer alan çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesini sağlayarak buzdolabınızın her yerini eşit oranda soğutuyor. Böylece buzdolabınız tamamen dolu olduğunda bile gıdalarınız ilk günkü gibi taze kalıyor.

 

 

 

 

 

Taze Hava Teknolojisi

 

Buzdolapları, ne kadar düşük sıcaklığa sahip olursa olsun, onlarca çeşit gıdayı bir arada ve kapalı bir ortamda barındırmasından dolayı besinlerin ömrünün kısalmasına neden olabiliyor. Üstelik aynı hava kaynağının hem soğutucu hem de dondurucu bölmelerinde sirkülasyonu nedeniyle, yiyeceklerinizin tadı ve kokusu da değişiyor. Mevcut buzdolabınız için geçerli olan bu durum, Vestel’in taze hava teknolojisi ile geçmişte kalıyor! Taze hava teknolojisine sahip buzdolapları, ikili soğutma sistemi sayesinde hem dondurucuda hem soğutucuda iki bağımsız hava döngüsü yaratıyor. Böylece buzdolabınızın içerisinde sürekli temiz hava dolaşırken, yiyeceklerinizin kokusu da birbirine karışmıyor. Farklı hava akımları sayesinde soğutucu bölmesinde yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasının yanı sıra dondurucu bölmesinde ise karlanma veya buzlanma olmuyor.

 

 

 

 

Taze Hava Teknolojisi

Soğutucu içerisindeki bağımsız hava teknolojisi sayesinde yiyeceklerinizin taze hava ile teması artar, yiyecekler daha uzun süre taze kalır.

 

 

 

Kokuları Birbirine Karıştırmayan Özel Soğutma Sistemi

Özel Soğutma Sistemi ile soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından koku geçisini engeller, yiyeceklerinizi daha uzun süre taze saklar.

 

 

 

Kırılmaya Dayanıklı Özel Cam Raflar

Kırılmaya dayanıklı özel cam raflar sayesinde, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda saklayabilirsiniz. Cam raf tasarımları temperli ve serigrafilidir.

 

 

Çok Yönlü Soğutma Sistemi

Çok Yönlü Soğutma Sistemi her rafa ayrı ayrı hava üfleyerek, buzdolabınızın her yerinde aynı oranda soğutma sağlar. Buzdolabınız tamamen dolu olduğu durumda bile, bu sistem sayesinde, gıdalarınızda beklenen soğutma performansına sahip olacaksınız.

 

 

 

 

 

 

 

Genel

  • Enerji Sınıfı:F
  • Enerji Tüketimi (kWh/yıl):417
  • Derinlik (cm):75
  • Ürün Tipi:Gardırop Tipi No-Frost Buzdolabı
  • Genişlik (cm):91
  • Yükseklik (cm):185
  • Ürün Rengi:Inox

 

 

Teknoloji

  • Çok Yönlü Soğutma Sİstemi:Var
  • Taze Hava Teknolojisi:Var
  • Multizone Bölme (Çok İşlevli Bölme):Var
  • Ekran Koruma:Var
  • Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler:Var
  • 0°C Bölmesi:Var
  • Çocuk Kilidi:Var
  • Sesli Kapı Açık Alarmı:Var
  • Vita Depo:Var
  • Otomatik Sıcaklık Kontrolü:Var
  • Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem:Var
  • Vakum Teknolojisi:Var

 

 

Kontrol Sistemi

  • Parti Modu:Var
  • Hızlı Soğutucu Modu:Var
  • Tatil Modu:Var
  • Elektronik Kontrol Paneli:Var
  • Ekonomi Modu:Var
  • Hızlı Dondurucu Modu:Var

 

 

Soğutucu

  • Soğutucu Raf Tipi:Dayanıklı Cam Raf
  • Soğutucu Net Hacim (lt):394
  • Temperli Cam Raflar (Kırılmaya Dayanıklı):Var
  • Soğutucu Raf Sayısı:3
  • Ayarlanabilir Cam Raf:Var

 

 

Dondurucu

  • Dondurucu Raf Sayısı:4
  • Dondurucu Bölme Net Hacmi (lt):190
  • Dondurma Kapasitesi (kg/24 saat):16
  • Dondurucu Çekmece Sayısı:4

 

 

Aydınlatma

  • Soğutucu Aydınlatma Tipi:LED Aydınlatma

 

 

Diğer Bilgiler

  • Ücretsiz Kargo:Var
  • Ücretsiz Montaj:Var
  • Ürün Kodu:20263672
  • Ek Garanti:10 Yıl Kompresör Garantisi
  • Genel Garanti:3 Yıl Garanti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR